TEMSA TALENT Station” Tanıtım Programı “Bu Durakta Kariyer Var” Teması ile Gerçekleştirildi
6 Mart 2024 | 18:24

Fakültemiz Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ile TEMSA Skoda Sabancı Ulaşım Araçları A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Bu Durakta Kariyer Var” programı 6 Mart 2024 tarihinde Teknoloji Fakültesi Taşkent Konferans Merkezinde düzenlendi. Açılış konuşmasını Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Düzgün’ün gerçekleştirdiği programda, sıra ile TEMSA İnsan Kaynakları Uzmanları Bülent Köprülü ve Alperen Sipahi sunumlarını gerçekleştirdiler.

TEMSA Skoda Sabancı Ulaşım Araçları A.Ş.’nin Otobüs Üretim Süreçleri, Ar-ge Alt Yapısı ve Çalışmaları, Global Pazardaki Endüstriyel Faaliyetleri ve İnsan Kaynakları İstihdam Politikalarının Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimiz ile paylaşıldığı  programda, Fakültemiz öğrencilerine yönelik Staj, İşyeri Eğitimi ve TEMSA İnsan Kaynakları Direktörlüğünün balatmış olduğu “TEMSA TALENT Station” programı hakkında detaylı bilgi paylaşımlarında bulunulmuştur. Otomotiv Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerinin geniş katılımı ile gerçekleşen programda gerek Öğretim Üyeleri gerekse Otomotiv Mühendisliği Bölümü Öğrencileri söz alarak uzmanlara birçok konuda sorular yöneltmişlerdir. Karşılıklı soru cevap kısmından sonra program katılım sağlayan TEMSA İnsan Kaynakları Uzmanlarına teşekkür ile program son bulmuştur.

Programın tamamlanmasını müteakip Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar ziyaret edilerek etkinlik ile ilgili kendilerinize bilgi verilmiş ve Fakültemiz ile TEMSA Skoda Sabancı Ulaşım Araçları A.Ş. arasında gerçekleştirilebilecek iş birliktelikleri detaylı olarak ele alınmıştır. Ziyarette Fakültemiz Emekli Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Duran Altıparmak’ta yer almış olup; gerek akademik gerekse endüstriyel birçok konuda birlikte çalışmaların gerçekleştirilebilmesi amacı ile fikir alışverişinde bulunulmuştur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

background image