Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışmasında en fazla proje gönderen üniversite olarak ödül aldık. - Otomotiv Mühendisliği Bölümü
10 Mayıs 2019 10:24

9-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Otomotiv İhracatçıları Birliğinin düzenlediği "Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması"nda Gazi Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği bölümü olarak geleneği bozmayıp yine en fazla proje gönderen üniversite olarak ödül almış bulunmaktayız. Bölümümüz öğrencilerinin Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’na katılımını her yıl düzenli olarak destekleyen Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Melih Okur hocamızı kutlar, katılan öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz. Ödülümüz Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Serdar Yücesu'ya takdim edilmiştir.