Yoğunlaştırılmış Yaz Öğretimi Döneminde Ders Alan Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine
19 Haziran 2020 | 21:38

Pandemi Uzaktan Eğitim Döneminde açılmamış olan ve bu yüzden yoğunlaştırılmış yaz öğretimi döneminde (22.06.2020-18.07.2020) açılan bölüm derslerimiz haftada iki ders olarak işlenecektir. Bu nedenle aşağıda belirtilen dersleri yaz döneminde alan öğrencilerimizin derslerin işleniş zamanlarını lms.gazi.edu.tr üzerinden takip etmeleri gerekmektedir. Bu dersler Perculus+ üzerinden işlenecektir.

KİM-151 Kimya Laboratuvarı

OM-110 Temel İmalat İşlemleri

OM-409 Motor ve Taşıt Performans Testleri

OM-499 Mezuniyet Projesi Dersini alan öğrenciler danışmanları ile diğer iletişim araçlarını kullanarak (e-posta vb) çalışmalarını tamamlayacaklardır. Bu nedenle danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Yüksek Lisans Seminer Dersi Perculus+ üzerinden işlenecektir. Bu dersi alan öğrencilerimizin danışmanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.