Duyuru
Yaz Okulu Sonrası Endüstri Stajı Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!
26 Temmuz 2021 | 11:18

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı yaz okulu sonrasında (31/08/2021 - 02/10/2021) staj yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları staja başlamadan belirtilen e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Gerekli Formlar:

1. FORM-1 (Staj/İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu)

2. FORM-4 (Stajyer Öğrenci veya Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi)

3. Müstahaklık Belgesi (e-devlet üzerinden alınacaktır.)

4. T.C. Kimlik Kartı/T.C. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. Rıza Beyan Formu (Pandemi sürecinde istenilmektedir.)

 

  • Bu formlar 18/08/2021 tarihine kadar elektronik ortamda (.pdf) dosya formatında otomotivstaj@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir. Elden teslim etmek isteyenler, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim edebilirler. Bu tarihten itibaren yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.


  • ​​​Endüstri Stajını, staj yapmaya uygun firmalar ile belirlediğiniz tarihler arasında yapabilirsiniz. Staj tarihinizin son gününü bitiş tarihi olarak yazmalısınız.

  • Başvurunuzun ardından sigorta işleminiz gerçekleştirilecektir. Sigorta evrakınız belirtiğiniz e-posta adresine gönderilecektir. Formların düzeni için tüm bilgilerin bilgisayar ortamında doldurulması zorunludur.

  • Stajınız bittiğinde staj defteriniz en geç 15/10/2021 tarihine kadar Otomotiv Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim edilmelidir. Bu tarihe kadar staj defterini getirmeyen öğrencilerin Endüstri Stajı geçersiz sayılacaktır.

  • Daha önce TKN-403 dersini alarak notu başarısız olan öğrenciler, endüstri stajı sonunda Not Düzeltme işleminin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle endüstri stajınız bittiğinde staj evraklarınızla birlikte not düzeltme dilekçenizi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmelisiniz.

 

Tüm formlara ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

* Yaz okulunda ders almayıp endüstri stajı yapmak isteyen öğrenciler de belirtilen tarihe kadar başvuru yapabilirler.

background image