TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları - Jet Motor Tasarım Yarışmasındaki Gelişmeler
14 Haziran 2021 | 11:10

Dr. Öğretim Üyesi Duygu İPCİ’nin danışmanlığını yaptığı JeTürk takımı, TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında TEI yürütücülüğünde gerçekleştirilen Jet Motor Tasarım Yarışmasında kavramsal tasarım aşamasını 2. sırada başarı ile geçmiştir.

Bu güzel başarı nedeniyle bölümümüz öğretim üyesi ve JeTürk takımı danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Duygu İPCİ hocamız başta olmak üzere bölümümüzü temsil eden öğrencilerimiz Ece Nur BULUT’u ve Efecan KARAHİSAR’ı, Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Güldehan BURAN’ı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Melike MEMİŞ’i ve Mustafa Sercan BUYRAN’ı tebrik eder, bir sonraki aşamada başarılar dileriz.