Pandemi Dönemi İşyeri Eğitimi Dersi Eğitim-Öğretim Süreci
1 Mayıs 2020 | 14:47

2019-2020 Bahar yarıyılı Pandemi döneminde, İşyeri Eğitimi dersini alan öğrencilerimiz işyeri eğitimine devam ettikleri işletmelerde aldıkları eğitim (oryantasyon, iş sağlığı ve güvenliği, ilgili mevzuatlar, mühendislik etiği vb. eğitimler) ve yaptıkları çalışmaları (tasarım, ar-ge, üretim planlama, imalat, kalite vb. çalışmalar) rapor haline getirerek e-posta ile göndereceklerdir. Rapor son teslim tarihi 29 Mayıs 2020’dir.

Ayrıca öğrencilere işyeri eğitimine gittikleri işletmenin çalışma alanına ve öğrencilerin işletmelerde yaptıkları çalışmalara uygun olarak dijital ortamda proje veya ödev verilecektir. Proje/ödev son teslim tarihi 8 Haziran 2020’dir.

Öğrenciler Fakültemiz web sayfasında yer alan diğer işyeri eğitimi formlarını da dijital ortamda hazırlayarak bölümümüz İşyeri Eğitimi Komisyonuna göndereceklerdir. Formların son teslim tarihi 8 Haziran 2020’dir.

Otomotiv Müh. Bölümü

İşyeri Eğitimi Komisyonu