Otomotiv Mühendisliği Ana Bilim Dalı Lisansüstü Öğrencilerinin Dikkatine;
3 Temmuz 2020 | 16:36

Üniversitemizin lisansüstü eğitim-öğretim sınav yönetmeliğine göre öğrencinin talebi ve ana bilim/bilim dalı akademik kurulunun uygun görüşü ile enstitü yönetim kurulu tarafından her öğrenciye en geç birinci yarıyılın sonuna kadar üniversite kadrosundan tam zamanlı bir öğretim üyesi tez danışmanı olarak atanmaktadır.

Bu nedenle henüz danışman ataması yapılmamış olan lisansüstü öğrencilerimizin Danışman Tercih Formlarını doldurarak 10.07.2020 tarihine kadar bölüm sekreterliğine ya da otomotiv@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir. Danışman ataması sizlerin talebi ve ana bilim dalı akademik kurulunun uygun görüşü ile gerçekleştirilecektir. Danışman tercih formu doldurmayan öğrencilerin danışmanları ana bilim dalı kurulu görüşüne göre yapılacaktır.