Duyuru
OM-400 MEZUNİYET TEZİ DUYURUSU
31 Aralık 2016 | 10:51

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü 2016-2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi Lisans Tez savunma sınavları 10.01.2017 (Salı) ve 12.01.2017 (Perşembe) günleri yapılacaktır. Savunma sınav takvimi aşağıda yer almaktadır. Tez savunmasına girecek öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

  1. Tezlerinin bir nüsha basılı örneği (jüri inceleme kopyası olacağı için çift yüze basılı, tel dosyaya takılı (ciltsiz) yapılabilir),
  2. Tez çalışmasını detaylı bir şekilde sunacakları sunum dosyası (powerpoint vb.) (savunma öncesi gerekli düzelmeler için tez danışmanınıza son halini gösteriniz),
  3. tf-otomotiv.gazi.edu.tr adresinden “Mezuniyet Tezi Savunma Sınavı Tutanak Formu” indirilerek ilgili yerler (öğrenci, danışman bilgileri) doldurulup alınacak çıktısı,

Tez sunumları her bir tez çalışması için yaklaşık 15 dakika sunum ve 5 dakika soru cevap şeklinde (yaklaşık 20 dakika) gerçekleştirilecektir. Tez sunumlarını öğrenciler kendi temin edecekleri bilgisayarla yapacaklardır.

Başarılı bulunan tez çalışmaları tez danışmanı ve savunma jürisi tarafından yapılması istenen düzeltmeler yapıldıktan sonra (kabul-onay sayfası ve etik beyan sayfası imzalı) Bölüm Başkanlığı ve sınav jürisi için basılı ve CD’ye kayıtlı olarak teslimiyle sona erecektir. Sınav jürisinin tezlerin basılı olması yerine yalnızca dijital ortamda (CD) kendilerine verilmesini tercih edebilirler. Bu konuda jüri üyeleri ile iletişime geçiniz.

Jüri tarafından başarılı bulunmuş tezlerin basılı halinin (CD ile birlikte) Bölüm Başkanlığına 18.01.2017 Çarşamba mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Tezlerini bu tarihe kadar teslim etmeyen öğrenciler başarısız sayılacaktır.

Tez savunma sınavının bütünlemesi yoktur. Tez alan öğrencilerin başarılı sayılabilmesi için sınav jürisi tarafından başarılı sayılmış olmaları ve son teslim tarihine kadar (18.01.2017 Çarşamba mesai bitimine kadar) tezlerini Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize tüm sınavlarında başarılar dileriz.

 

background image