Duyuru
İŞYERİ EĞİTİMİ MÜRACAAT SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ DUYURU
19 Mart 2020 | 13:03

 

İŞYERİ EĞİTİMİ MÜRACAAT SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ

2020-2021 Eğitim öğretim Yılı GÜZ ve BAHAR yarıyılları için İşyeri Eğitimi yapacak öğrencilerin aşağıdaki açıklamalara göre tercih işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

  1. Aşağıda detayları verilmiş olan firmalar listesinden her öğrencimiz tarafından 3 (Üç) adet tercih yapılmalıdır. İşyeri eğitimi tercih formuna (https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/ogrenci-belgeleri-18805) adresinden ulaşabilmektedir.
  2. Formun üzerine Tercihler GÜZ, BAHAR veya HER İKİ YARIYIL olabilir şeklinde belirtilmelidir.
  3. Form doldurulduktan sonra  5 Nisan 2020 tarihine kadar  her öğrencinin Tercih Formunu [1] , kendi hazırladığı Özgeçmiş (CV) [2] ve Not Dökümü (Trasnkript)[3] evraklarını “PDF” formatında; mduzgun@gazi.edu.tr adresinden İşyeri Eğitim Koordinatörü DOÇ DR MESUT DÜZGÜN’e ulaştırmaları gerekmektedir.
  4. Belgelerin asıllarını ise 4-17 Mayıs 2020 tarihleri arasında DOÇ DR MESUT DÜZGÜN’e Bölümde elden teslim etmeleri gerekmektedir.
  5. Aşağıdaki tabloda PASİF olarak belirtilen kontenjanlar firmalarla öğrencilerin ikili görüşmesi ile AKTİF hale değiştirilme imkânı olabilmektedir. Bu firmalar ile kabul ve onay sürecini öğrencinin kendi imkânları ile takip etmesi gerekmektedir.

Listede bulunmayan farklı bir Firmayı kendi imkânları ile bulan öğrencilerin, öncelikle DOÇ DR MESUT DÜZGÜN ile görüşmeleri ve süreci daha sonrasında yürütmeleri gerekmektedir.

background image