Duyuru
III. İş Fikri Yarışması Başvuruları Başlamıştır...
21 Mart 2015 | 17:30

Gazi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, Halk Bankası ana sponsorluğuyla ‘III. İş Fikri Yarışması’ düzenlenmektedir.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan yarışmanın temel amacı, teknolojik ve yenilikçi bir iş fikri olan genç girişimcileri, bu iş fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olacak mali destek ve ortam sağlayarak teşvik etmektir. Kazanan projelere verilecek desteklerle teknoloji tabanlı yenilikçi bir iş kurulması hedeflenmektedir.

Yarışmaya, herhangi bir lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencileri ile lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok dört yıl önce almış kişiler başvurabilmektedir.

Her Proje Ekibinin bir lideri olacaktır.. Başvurular bireysel olarak yapılabileceği gibi, lideri yukarıdaki koşulları sağlayan Gazi Üniversitesi öğrencisi veya Gazi Üniversitesi mezunu olmak şartıyla bir ekip en fazla 4 kişi olacak şekilde de başvuru yapabilir. Proje ile ilgili resmi süreci lider takip edecek ve yetkili olarak kabul edilecektir.  Bir ekip veya kişi birden fazla proje fikri ile yarışmaya katılamaz.

Yarışma büyük ödülü 80.000 TL, ikincilik ödülü 40.000 TL, üçüncülük ödülü 20.000 TL’dir. Bunun yanı sıra finalist ekipler, girişimcilik eğitimi, teknoparkta ücretsiz ofis alanı tahsisi, Ar-Ge desteklerinden yararlanmaya yönelik destekler, fikri mülkiyet desteği, koçluk desteği gibi birçok imkâna kavuşacaktır.

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olan yarışmaya uygun koşulları taşıyan tüm öğrenci ve mezunlarımızı bekliyoruz.

Başvurmak için tıklayınız.

background image