ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!
24 Mart 2020 | 11:02

Koronavirüs sebebiyle Erasmus Programı kapsamındaki tüm hareketlilikler askıya alındığı için

- Henüz bahar döneminde Erasmus için ülkeden ayrılmamış öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına üniversitemizde ders kaydı yapabilmek için başvurmaları,

- Erasmus için yurt dışındaki üniversiteye gidip dönmek zorunda kalan öğrencilerin ise 14 günlük karantina süresinin sonunda aynı şekilde ders kaydı için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Bu öğrenciler 2019-2020 bahar dönemindeki eğitimlerine kaldıkları yerden devam edeceklerdir.

YURT DIŞINDA BULUNUP TÜRKİYEYE DÖNEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ACİLEN BÖLÜM KOORDİNATÖRÜ DOÇ. DR. HAMİT SOLMAZ İLE İLETİŞİME GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR!