Bilim Şenliği Proje Pazarı Yarışması
14 Nisan 2015 | 11:40

Gazi Üniversitesi 2015 yılı Bilim Şenliği kapsamında Gazi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Halk Bankası ana sponsorluğuyla Bilim Şenliği Proje Pazarı Yarışması düzenlenmektedir. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan yarışmaya Üniversitemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencileri katılabilecektir.

Projelerde sektörel bir sınırlama olmamakla birlikte projelerin;

·         Bilimsel ve teknolojik tabanlı olması,

·         Fikir aşamasını geçmiş olup aşağıdaki proje aşamalarından birisinde olması,

(Araştırma – Geliştirme, Prototip, Uygulama,  Tamamlanmış)

·         Bilim Şenliği kapsamındaki sergide görsel sunumlarının yapılabilmesi (prototipin tümüyle veya bazı bileşenleri işler halde sunulması veya proje konsept demostrasyonun yapılabilmesi),

·         Ticarileşme potansiyeline sahip olması, gerekmektedir.

Katılım Koşulları;

·         Başvurular bireysel veya belirli bir Proje Lideri tarafından en fazla 4 kişilik bir ekip olarak yapılabilir.

Ödüller aşağıdaki gibidir:

Birincilik Ödülü:

12.500 TL

İkincilik Ödülü:

7.500 TL

Üçüncülük Ödülü:

5.000 TL

Mansiyon Ödülleri:

2.500 TL

Teşvik Ödülleri:

1.000 TL

Son Başvuru Tarihi: 08 Mayıs Cuma 2015

Projeler Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek Bilim Şenliği kapsamında sergilenecek ve ödül alanlar şenlikte açıklanacaktır.Proje sahipleri TTO tarafından düzenlenen diğer yarışmalara (Lisans Bitirme Projeleri Yarışması, İş Fikri Yarışması gibi) da, ilgili yarışmanın başvuru koşullarını sağlamaları durumunda, katılma hakkına sahip olacaktır. Projeler mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek olan sergide değerlendirilecektir.