Duyuru
Ara Dönemde Endüstri Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
11 Ocak 2021 | 12:04

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı ara dönemde (01/02/2021 – 22/02/2021) staj yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları staja başlamadan Bölüm Başkanlığı’na iletmeleri gerekmektedir.

Gerekli Formlar:

1. FORM-1 (Staj/İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu)

2. FORM-4 (Stajyer Öğrenci veya Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi)

3. Müstahaklık Belgesi (e-devlet üzerinden alınacaktır.)

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. Rıza Beyan Formu (Pandemi sürecinde istenilmektedir.)

Bu formlar 22/01/2021 tarihine kadar pdf formatında Arş. Gör. Latif Kasım UYSAL’ın (latifuysal@gazi.edu.tr) e-posta adresine gönderilmelidir. Bu tarihten itibaren yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurunuzun ardından sigorta işleminiz gerçekleştirilecektir. Sigorta evrakınız belirtiğiniz e-posta adresine gönderilecektir.

Stajınız bittiğinde, staj defterini en geç 05/03/2021 tarihine kadar Otomotiv Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmelisiniz. Bu tarihe kadar staj defterini getirmeyen öğrencilerin Endüstri Stajı geçersiz sayılacaktır.

Mezuniyet için sadece stajınız kaldı ise (önceki dönemlerde ‘TKN-403 Staj’ dersini seçip dersten Başarısız olunması) “Not Düzeltme” işleminin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle Endüstri Stajı sonunda staj evraklarınız ile birlikte not düzeltme dilekçenizi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmelisiniz.

Formlar ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

background image