2020-2021 Güz Döneminde Lisans 1. Sınıfa Başlayacak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine (Güncellenmiştir.)
5 Ekim 2020 | 09:14

1. Sınıf öğrencilerimiz bu dönem ilk defa ders kayıt yaptıkları için ders seçiminde sizlere yardımcı olmak için aşağıdaki tablolar hazırlanmıştır.

Güz Döneminde toplam 8 ders seçeceksiniz. OM-109 ve OM-110 dersleri dönüşümlü olarak alınan ve her iki dönemde de açılan derslerdir. Bu nedenle Güz döneminde OM-109 dersini alan öğrenci bahar döneminde OM-110 dersini alacaktır.

Bölümümüzde bu yıl katılan dikey geçiş, yatay geçiş veya muafiyetleri nedeniyle 2. Sınıfa intibakları olan öğrenciler muaf oldukları derslerin dışındaki dersleri 1. Sınıftan başlayarak ders programında çakıştırma yapmadan ders seçimi yapabilirler.