Duyuru
2020-2021 GÜZ Dönemi İşyeri Eğitimi Listesi
22 Haziran 2020 | 13:07

Değerli Öğrencilerimiz;

Otomotiv Mühendisliği Bölümü 2020-2021 GÜZ dönemi İş Yeri Eğitimi Listesi aşağıdaki şekilde son halini almıştır.

Listede son yerleşim hali görülen işyerleri haricinde kendi bulacakları farklı bir yerde işyeri eğitimini yapmak isteyen öğrencilerimiz bu durumu Bölümümüz İş Yeri Eğitimi Sorumlusu Doç. Dr. Mesut Düzgün ile mduzgun@gazi.edu.tr mail adresinden görüşerek değiştirebileceklerdir. 

Ayrıca ilgili işyerleri bundan önce Fakülte ve Bölümümüzün Protokol imzaladığı ve normal şartlarda kontenjanları belirlenmiş olan yerlerdir. Ancak malum bütün dünyada etkisini gösteren Covid-19 Pandemi döneminden dolayı birçok iş yeri bu süreçte çalışmalarına ara vermiş ve yeni normal sürece göre yeniden faaliyetlerini sürdürme kararı bugünlerde almışlardır. Bu bağlamda birçok iş yeri Eylül 2020 itibari ile uzun süreli işyeri eğitimi uygulamasından gelen öğrenci kabullerindeki mevcut durumu henüz netleştirememiş ve kesin bir netice tarafımıza iletememektedirler.

Yukarıda bahse konu hususlar göz önünde bulundurulduğu takdirde süreç, işyerleri, kontenjanlar ile ilgili Bölümüze iş yerleri tarafından bildirilen herhangi bir değişiklik olması durumunda mutlaka sizlere bu konuda bilgilendirme ve duyuru tarafımızdan yapılacaktır.

Ancak ilan edilen iş yerleri ile ACİLEN sizlerin ŞAHSEN TEMAS KURMANIZ ve süreç ile ilgili bilgi almanız gerekmektedir. Görüşmeleriniz ve süreç ile ilgili aldığınız neticeleri mutlaka Bölümümüz İş Yeri Eğitimi Sorumlusu Doç. Dr. Mesut Düzgün’e mduzgun@gazi.edu.tr mail adresinden bilgi veriniz.  

background image