Duyuru
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine;
17 Haziran 2020 | 20:28

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünün 04.06.2020 tarih ve 07 sayılı senato kararı gereği yoğunlaştırılmış yaz öğretiminde ders almak zorunda olmayanlar 22.06.2020 tarihi itibariyle, yoğunlaştırılmış yaz öğretiminde dersi olanlar 27.07.2020 tarihi itibariyle staja başlayabileceklerdir. Staj yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları staja başlamadan en geç on gün önce Teknoloji Fakültesi Dekanlığına bölüm başkanlığı üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Gerekli Formlar:

1. Form-1 Staj/ İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formu

2. Form-4 Stajyer Öğrenci veya Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi

3. Müstahaklık Belgesi ( e-devlet üzerinden alınacaktır.)

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. Rıza Beyan Formu

Bu formlar staj başlangıç tarihinden en geç 10 gün önce pdf formatında otomotiv@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir. Eksik form veya zamanı uygun olmayan başvurular işleme alınamayacaktır.

Staj tarih aralığını belirlerken resmi tatil ve kurban bayramı tatili dikkate alınmalıdır.

Başvurunuzun ardından belgeleriniz pdf formatında dekanlık öğrenci işlerine gönderilecek ve sigorta işleminiz gerçekleştirilecektir. Sigorta evrakınız belirtiğiniz e-posta adresine gönderilecektir. Ulaşmadığı taktirde otomotiv@gazi.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Stajınız esnasında güncel staj defteri ve onaylatmanız gereken evrakları doğru şekilde doldurunuz ve onaylatınız. Stajınız bittiğinde staj defterinizi ve evraklarınızı bölüm staj komisyonuna 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ekim ayının ilk haftasına kadar (09.10.2020) teslim ediniz. (İlan edilecek akademik takvime göre tarihte değişiklik olabilir.)

Mezuniyet için sadece stajınız kaldı ise; TKN-403 Staj dersi için “Not Düzeltme” işleminin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle evraklarınızı stajınızın bitiminin hemen ardından bölüm staj komisyonuna teslim edebilirsiniz.

Not: Staj defterinizi karton cilt veya sırtlık cilt içerisinde teslim ediniz. Spiral cilt arşivlemede zorluk oluşturabiliyor. Form 6 ve Form 7 evraklarınızı cildin dışında teslim ediniz. Diğer evraklarınız “pdf” formatında oluşturduğunuz formlar da (orijinal halleri) dâhil olmak üzere cilt içerisinde yer alabilir.

Pdf formatındaki staj defterinin 5. sayfasını (işlem yaprağı) ihtiyacınız kadar çoğaltabilirsiniz. Staj sonunda staj defterinizin çıktısı ile Staj Değerlendirme Raporunu bölüm staj komisyonuna teslim ediniz.

background image