Duyuru
2015 Yılı II. Lisans Bitirme Projeleri Yarışması
5 Mart 2015 | 13:53

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI

LİSANS BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

 

Gazi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Halk Bankası ana sponsorluğunda 2015 yılında Üniversitemiz lisans öğrencilerinin başarılı bitirme projelerinin destekleneceği ödüllü bir Bitirme Projesi Yarışması düzenlenmektedir.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek yarışmaya Üniversitemiz lisans programlarına kayıtlı son sınıf öğrencileri başvurabilecektir.

Projelerde sektörel bir sınırlama olmamakla birlikte projelerin;

- Bilimsel ve teknolojik tabanlı olması,

-Sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve/veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün/yöntem/süreç iyileştirme ve/veya geliştirmeye yönelik araştırma konularında ve 2014-2015 yılı içerisinde tamamlanmış olması gerekmektedir.

Başvurular ilgili lisans programının bitirme projeleri için belirlediği şartlara paralel olarak bireysel veya proje ekipleri tarafından yapılabilir.

Proje sahipleri TTO tarafından düzenlenen diğer yarışmalara (Proje Pazarı Yarışması, İş Fikri Yarışması gibi) da, ilgili yarışmanın başvuru koşullarını sağlamaları durumunda, katılma hakkına sahip olacaktır.

Başarılı projeler ayrıca TÜBİTAK ve diğer kamu kurumları tarafından sağlanan uygun destek programlarına yönlendirilerek proje hazırlık desteği verilecektir. (2241/A - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı, 1512 - Girişimcilik Aşamalı Destek Programı, Teknogirişim Sermaye Desteği programı gibi)Tüm ödül alan yarışmacılara Girişimcilik Eğitimi verilecektir.

 

Başvuru Tarihleri:  02 Mart  2015  - 22 Mayıs 2015

Ödül Töreni: 29 Mayıs 2015

 

Ödüller aşağıdaki gibidir:

Birinci: 7.500 TL                   İkinci: 5.000 TL              Üçüncü: 4.000 TL            Mansiyon Ödülleri: 2.500 TL         Teşvik Ödülleri: 1.000 TL

Projeler Gazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından belirlenecek konuyla ilgili uzmanlardan oluşan bir Kurul tarafından değerlendirilecektir.

Başvuru İçin gerekenler

1.       Ekli formatta proje başvuruları

2.       Öğrenci belgesi (transkript),

Not:  Projenin bir sanayi kuruluşu işbirliği ile yürütülmesi ve bunun ilgili sanayi/sektör kuruluşundan projenin konusunun ilgili sanayi/sektör kuruluşunun ihtiyacına hitap eden bir konu olduğunu onaylayan bir yazı alınması tercih nedenidir.

Not:  Başvurular Online olarak yapılacaktır.

 

 

background image